16-07-06

I believe I can fly...

 

Nieuwsflash: ik ben verhuisd! Péke wilde niet meer bij ons wonen, dus zijn Néke en ik verhuisd naar moesje en vaasje. Dat betekent: een heel nieuw territorium om af te bakenen, dus heel veel werk. Maar hey, ik klaag niet. Hier is bijna altijd iemand thuis, dus mag ik veel meer uit mijn kotje J

Om zeker te zijn dat ik mocht blijven, besloot ik al van in het begin mijn beste pootje voor te zetten. Plassen in je hok is voor babykonijntjes en beschouw ik nu als ‘not done’. Ik hou alles braafjes in tot ik op mijn kakbak kan gaan. Jaja, kleine konijntjes worden groot! Alleen met de keuteltjes wil het niet zo lukken, die rollen eruit voor ik het besef.

Het enige minpunt is dat mijn bewegingsvrijheid nu beperkt is tot de keuken. Soms mag ik wel eens in de living, maar dan alleen nadat ze alles volledig gebarricadeerd hebben, zodat ik nergens meer aan of onder kan. En het bureau is helemaal verboden terrein, wegens te veel kabeltjes. Aangezien het bureau echter rechtstreeks aansluit op de keuken en er geen deur tussen is, dachten ze een ingenieus systeem gevonden te hebben om mij buiten te houden: een plank van een meter hoog tussen de twee plaatsen. Enkele dagen lang heb ik dat zonder morren aanvaard. Maar toen moesje op de pc bezig was en ik eigenlijk nog eens dringend een postje moest plaatsen, heb ik gewoon een kleine aanloop genomen en ben er met een ‘gracieuze’ boog overheen gesprongen. SMAK, met mijn lieftallig snoetje op de tegelvloer langs de overkant. Ik denk dat ik voortaan maar wacht tot Néke mij aan de pc laat, want die kleine misrekening is mij niet zo goed bevallen.

12:46 Gepost door 0 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ha! fonzke! blij dat je het goed stlet maat na de vrhuis!
maareh voorzichtig hé maat, uw snoet moet niet te veel ingedeukt worden!
;-)

Gepost door: lord cms | 16-07-06

hey bunny! blij dat je het goed stelt!

Gepost door: liese | 18-07-06

De commentaren zijn gesloten.