22-06-06

bunnyberoemdheden

 

Ik heb al gemerkt dat mensen veel idolen hebben. Jullie bewonderen en verafgoden hen en willen alles over hun leven weten. Wel, bij ons, konijnen, is dat net hetzelfde. Ook wij hebben onze sterren, die door sommigen worden bewonderd en door anderen worden gehaat. Ze zijn zelfs praktisch het evenbeeld van jullie beroemdheden.

Bugs Bunny is zowat de bekendste. Hij is een vaste waarde, duikt overal op, iedereen vindt hem sympathiek en hij loopt constant te kibbelen met zijn mannelijke collega. Zien jullie de gelijkenis met Koen Wouters?
En dan heb je natuurlijk Roger Rabbit, die vele wijfjesharten sneller doet slaan. Hij zou graag de bad boy zijn, maar zijn onhandigheid is zijn grootste charme. Een aanvaring met de politie en een flinke dosis zelfspot zijn hem niet vreemd. En als hij een 'mooi' vrouwtje ziet, verliest hij al zijn gezond verstand. Net zoals Hugh Grant.
Stampertje mag ik natuurlijk ook niet vergeten: door sommigen bemind, door anderen gehaat. Hij is al sinds een eeuwigheid een vast onderdeel van het straatbeeld. Dit konijn is altijd vrolijk, hyperactief, een tikje bemoeizoek en vindt zichzelf ongelooflijk grappig. Inderdaad, ook konijnen hebben hun Bart Peeters.
En tenslotte heb je nog Nijntje, het stompzinnigste konijn aller tijden. Hij wil graag de goedzak uithangen, maar is vreselijk irritant, vooral als hij z'n bek opendoet. Al is hij simpel van geest, toch staat hij altijd klaar om de moraalridder uit te hangen. En dan zwijg ik nog over z'n smoel die veel te groot is voor zijn witte kop. Spijtig genoeg blijven zelfs wij niet gespaard van onze Jelle Cleymans.

Maar het hotste konijn uit bunnyland is natuurlijk the Fonz himself: cool, immens populair, great hair en een echte bunnynizer. Jaja, Néke had geen betere naam kunnen kiezen.

16:41 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

eindelijk fonzie staat terug in de popolaiste blog van dieren cool hé.
aar had ik op gewacht se, fonzie streken.
nog veel blog-geluk

Gepost door: stef w. | 24-06-06

naamgeving wie had de fonz zijne naam gekozen?

Gepost door: bart | 29-06-06

Fonzie... ons play boy konijntje :-)

Gepost door: Gedachtendoosje | 10-07-06

De commentaren zijn gesloten.